top of page

Jämför och hitta rätt flyttfirma

Akta ryggen... och låt proffsen ta hand om din flytt.

Anlita riktiga proffs när du ska flytta.

Kostnadsfri rådgivning

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Fyll i formuläret och bli matchad med rätt flyttfirma

Spara tid

TopChoice sparar tid för dig eftersom du slipper leta efter olika leverantörer själv och jämföra deras erbjudanden.

Kostnadsfritt

TopChoice är kostnadsfritt för dig och det finns inga förpliktelser att anlita tjänsteföretagen som presenteras.

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp eller har frågor kan du enkelt få gratis hjälp från TopChoice kundservice.

Använd dig av en flyttfirma

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men genom att anlita en flyttfirma kan du lätta på bördan och göra processen betydligt enklare. En flyttfirma kan hjälpa dig att planera flytten, packa dina saker på ett professionellt sätt och transportera dem till ditt nya hem på ett säkert och effektivt sätt.

Du behöver inte oroa dig för tunga lyft eller skador på dina ägodelar, eftersom flyttfirman har utbildad personal och nödvändiga verktyg och material. Dessutom kan en flyttfirma spara dig mycket tid och energi, och du kan fokusera på att anpassa dig till ditt nya hem istället för att oroa dig för själva flytten.

Sammanfattningsvis kan en flyttfirma vara en stor fördel när du flyttar och kan göra hela processen smidigare, snabbare och mindre stressig.

Så här hjälper vi dig hitta rätt flyttfirma

1

Fyll i formuläret
- Det tar bara 1 minut

Svara på några frågor gällande dina behov. Dessa svar hjälper oss att matcha ihop ditt företag med rätt städfirma.

2

Vi hittar lämpliga flyttfirmor för dig

Vår kundtjänst går igenom din ansökan och matchar ihop dig mer rätt flyttfirma. Om vi behöver mer information tar vi kontakt med dig via SMS, E-post eller telefon.

3

Du matchas ihop med upp till fyra flyttfirmor

Vi sammankopplar dig med rätt flyttfirmor som sedan tar kontakt med dig för ett samtal och en skräddarsydd offert.

Flyttfirma pris

Kostnaden för att anlita en flyttfirma

Flyttdag

Kostnaden för att anlita en flyttfirma varierar beroende på flera faktorer, inklusive var du bor, hur mycket du ska flytta och vilken typ av flytttjänster du behöver. Vanligtvis beror priset på faktorer som avståndet mellan ditt nuvarande hem och ditt nya hem, om du behöver hjälp med att packa och montera möbler eller om du behöver extra försäkring för dina ägodelar under transporten.

En typisk prisuppskattning för en flyttfirma inkluderar kostnader för arbetstimmar, bränslekostnader, fordonshyra och material som förpackningar och skyddande material. Priset kan också variera beroende på säsongen då du planerar din flytt, eftersom efterfrågan på flyttfirma kan öka under sommarmånaderna och andra populära flyttperioder.

Generellt sett kan priset för en lokal flytt med en enkel lägenhet eller ett mindre hus variera från några tusenlappar upp till tiotusentals kronor, beroende på hur mycket arbete som krävs. För längre distansflyttar kan priset vara högre, och du kan behöva betala extra kostnader för tullavgifter och andra avgifter.

Trots kostnaden kan det vara en klok investering att anlita en flyttfirma, eftersom du sparar tid och energi som du kan använda till att anpassa dig till ditt nya hem. Dessutom kan en flyttfirma hjälpa till att minimera stressen och osäkerheten som ofta är förknippade med en flytt, genom att ge dig trygghet i att dina ägodelar kommer att transporteras på ett säkert och effektivt sätt.

Jämför innan du väljer flyttfirma

Hitta en flyttfirma som matchar dina behov och krav

När du bestämmer dig för att anlita en flyttfirma är det viktigt att du jämför flera olika företag innan du väljer en. Att ta sig tid att undersöka flera alternativ kan hjälpa dig att hitta en pålitlig och prisvärd flyttfirma som uppfyller dina specifika behov.

Undersöka priser och tjänster. Försök att få prisuppgifter från flera olika företag för att jämföra deras priser och tjänster. Se till att du förstår vad som ingår i varje prisuppgift och vad som inte ingår. Tänk också på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Kvaliteten på tjänsterna kan skilja sig åt mellan företag, och det kan vara värt att betala lite extra för en högre kvalitet.
 

Du bör också fråga företaget om deras försäkringspolicy. Det är viktigt att dina ägodelar är försäkrade under transporten, så se till att företaget erbjuder tillräckligt skydd.
 

Topchoice är en plattform som gör det enkelt för dig att hitta en pålitlig och professionell flyttfirma. Genom att fylla i ett kort formulär kan du få upp till 4 förslag på bra flyttfirmor som matchar dina behov och krav. TopChoices noga utvalda samling av flyttfirmor garanterar att du kommer att få förslag från duktiga, seriösa och pålitliga företag.

bottom of page