top of page

Jämför och hitta rätt kaffemaskin

Trött på automatkaffe som smakar... vatten?

Fyll i formuläret så matchar vi ihop dina behov med leverantörer som levererar kaffemaskiner som brygger kaffe, så som kaffe ska smaka.

Kostnadsfri rådgivning

Inga förpliktelser

Spara tid & pengar

Fyll i formuläret och bli matchad med rätt leverantör

Spara tid

TopChoice sparar tid för dig eftersom du slipper leta efter olika leverantörer själv och jämföra deras erbjudanden.

Kostnadsfritt

TopChoice är kostnadsfritt för dig och det finns inga förpliktelser att köpa av leverantörerna som presenteras.

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp eller har frågor kan du enkelt få gratis hjälp från TopChoice kundservice.

Välj rätt Kaffemaskin till arbetsplatsen

Att välja rätt kaffemaskin till arbetsplatsen kan vara en utmaning, men det är en nödvändig investering för att hålla alla koffeinberoende kollegor nöjda och produktiva under arbetsdagen. Kaffemaskinen är en oumbärlig del av arbetsplatsen, oavsett om det är på ett kontor, café eller restaurang. Särskilt i Sverige, där kaffet intas som om det vore vatten är det viktigt att erbjuda högkvalitativt kaffe till anställda och kunder.


För att hitta den perfekta kaffemaskinen för er verksamhet är det viktigt att överväga olika faktorer. En pålitlig maskin som är lätt att hantera, prisvärd och lätt att rengöra är avgörande. Dessutom bör den ha funktioner som gör det möjligt för användarna att variera sitt kaffedrickande, oavsett om de föredrar skånerost eller italiensk espresso.


Genom att välja rätt kaffemaskin kan ni förbättra arbetsmiljön och främja produktiviteten bland anställda. Så var inte rädd att göra en investering som kommer att göra skillnad på arbetsplatsen och få alla att känna sig nöjda och belåtna.

Så här hjälper vi dig hitta rätt leverantör

1

Fyll i formuläret
- Det tar bara 1 minut

Svara på några frågor gällande dina behov. Dessa svar hjälper oss att matcha ihop ditt företag med rätt leverantörer.

2

Vi hittar lämpliga leverantörer för dig

Vår kundtjänst går igenom din ansökan och matchar ihop dig mer rätt leverantör. Om vi behöver mer information tar vi kontakt med dig via SMS, E-post eller telefon.

3

Du matchas ihop med rätt leverantörer

Vi sammankopplar dig med rätt leverantörer som tar kontakt för ett samtal och skräddarsydd offert.

Vad kostar en kaffemaskin?

Tips och råd inför ditt köp av kaffemaskin

Female Barista

Att köpa en kaffemaskin till företaget är en investering som kan variera i pris. Beroende på storlek och funktioner kan priserna variera från 5 000 kronor upp till 70 000 kronor. En helautomatisk kaffemaskin är ett bra alternativ för företag som behöver servera många koppar kaffe varje dag och vill ha möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av varma drycker. Priserna på helautomatiska kaffemaskiner varierar mellan 10 000 och 30 000 kronor, men det finns också billigare och dyrare alternativ att välja mellan.


Företag som vill satsa på kvaliteten på kaffet och som inte dricker så mycket kaffe kan välja en manuell kaffemaskin istället. Dessa används ofta på kaféer och restauranger och är vanligtvis något dyrare än helautomatiska maskiner. Priserna kan variera från 10 000 kronor upp till 70 000 kronor för en mer avancerad manuell kaffemaskin.


Oavsett vilken typ av kaffemaskin ni väljer att köpa, är det en investering som kommer att påverka arbetsmiljön och bidra till en mer produktiv arbetsplats. Priset på kaffemaskinen kan variera, men en högkvalitativ kaffemaskin är en viktig investering för att hålla anställda och kunder nöjda.
 

Hyra kaffemaskin?

Hur fungerar det om du vill hyra en kaffemaskin och vad ska du tänka på?

Om ni är osäkra på om ni vill investera i en kaffemaskin kan hyra vara ett bra alternativ. Genom att hyra en kaffemaskin kan ni undvika höga startkostnader och istället fokusera på andra viktiga kostnader för er verksamhet.


När ni hyr en kaffemaskin är det viktigt att välja ett bra serviceavtal som garanterar regelbunden service och underhåll. Då kan ni vara säkra på att kaffemaskinen alltid fungerar optimalt och att ni kan erbjuda en hög kvalitet på kaffet.


En fördel med att hyra en kaffemaskin är också att ni enkelt kan uppgradera till den senaste tekniken. Ni behöver aldrig oroa er för att ha en gammal och utdaterad kaffemaskin.


Oavsett om ni väljer att köpa eller hyra en kaffemaskin är det viktigt att välja en modell som passar er verksamhet och era önskemål. Det finns olika typer av kaffemaskiner på marknaden, såsom helautomatiska kaffemaskiner som är snabba och enkla att använda, eller manuella kaffemaskiner som passar bättre för kaféer och restauranger. Ta hänsyn till era behov och önskemål när ni väljer vilken typ av kaffemaskin som passar er verksamhet bäst.

bottom of page