top of page
Modern Office

Om oss

Vi skapar värde för alla parter

TopChoice kopplar ihop privatpersoner och företag som är i behov av en specifik produkt eller tjänst med duktiga leverantörer. Det kan t.ex handla om att en privatperson vill ha upp till fem offerter kopplat till hemstäd. Ett uppdrag skapas i vår plattform och anslutna företag kan ta kontakt och lämna offert.

 

Vi kallar dessa anslutna företag "TopChoice Partners". För att bli en TopChoice-partner så krävs det att företaget har god ekonomi, stabil ledning, bra produkt/tjänst samt goda recensioner. Vi kreditbevakar och granskar alla anslutna partners.

Med ovan motivering så kan uppdragsgivare känna sig trygga i att välja en offert från en ansluten TopChoice-partner. Vår enkla devis är att våra egna mammor ska kunna nyttja tjänsten för att inhämta offerter, och välja vilken som helst - helt trygg i att det är ett legitimt och bra företag som levererar tjänsten.

Vi som startade TopChoice

TopChoice startades av bröderna Mikke Selander och Magnus Hermansson 2022. 

Mikke Selander har mellan 2014-2021 drivit det framgångsrika betalteknik-bolaget Ancon AB som skakade om en föråldrad bransch vilket innebar en tillväxt från 8MKR i omsättning till 41MKR i omsättning. 

Nu fokuserar Mikke och Magnus, med personal, alla resurser och tid på att utveckla TopChoice till Sveriges snällaste marknadsplats för tjänster - där uppdragsgivare kan känna sig trygga i utbudet av bra leverantörer, samtidigt som dessa leverantörer får en bra säljkanal, utan bindningstider, startkostnader eller abonnemangsavgifter (vilket är vanligt förekommande hos konkurrerande tjänster till TopChoice).

Vår målsättning är att skapa värde för uppdragsgivare så väl som leverantör/partner.

Ett bättre alternativ

Därför startade vi TopChoice

Min fru drev städföretag i många år. Jag vet hur hårt tjänsteföretagare jobbar och det är vansinne hur tjänsteförmedlare tar dyra månadskostnader för att förmedla uppdrag. Så, vi startade TopChoice. Ett snällare alternativ, ett bättre alternativ. 

Mikke Selander, Grundare och VD

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Mikke.jpg

Nyfiken? Kontakta oss idag!

Fyll i formuläret eller maila oss på hello@topchoice.biz

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Tack - vi återkommer inom kort

bottom of page